AMARAN. BERHENTI bazirkan duit anda buat FBADS!!

.. kalau anda belum tahu cara yg berkesan gunakan FBAds:

  Algorithm FB yg terbaru. Banyak perubahan yang telah FB kenalkan menyebabkan ramai orang mengeluh sebab cara lama dah tak berkesan

  Lubuk audience yg betul. Hantar kepada orang yang salah. Asyik guna ‘interest’ yang sama

  Teknik RETARGETTING audienceHantarkan iklan kita hanya kepada orang yang berkualiti gunakan data sedia ada

  Tarik Database/follower. Database is KING. Ini punca iklan boleh jadi berganda-ganda lebih murah. Integratekan dengan FBAds anda

FacebookAds Advance 2020


Bagaimana kami berjaya tarik ramai orang datang ke seminar guna FBAds ?


Bagaimana kami konsisten buat sales guna FBAds ?


Bagaimana kami kumpul ribuan database guna FBAds ?


Apa kami advise client kami bila run FBAds yang boleh convert kepada sales ?

" Alhamdulillah tak rugi sedikit pun masa kami suami isteri korbankan pulang dari Kuala Lumpur ke Kuantan dan tinggalkan anak-anak di bawah jagaan orang lain semata-mata nak hadiri kelas marketing di bawah kelolaan Coach Syahril. Sangat berbaloi dan banyak ilmu yang kami perolehi. Sangat tak padan dengan yuran yang murah.Terima kasih coach. Semoga terus berjaya dalam apa yang diusahakan"- Rozita Abd Rahman

"most interesting class with the best trainer in Malaysia under eUsahawan.". Dalina 

Apa Yang Dikongsikan Dalam Facebook Advance (Level Up) 2020

facebook for business (Advance)

Buat FBAds tapi selalu salah audience. Dah tukar macam-macam jenis interest tapi masih sama. Jika anda alami isu ini, jawapannya adalah anda perlu tahu bagaimana untuk buat iklan yang menggunakan kaedah RETARGETTING. Hantar iklan yang tepat kepada prospek yang betul

Video Marketing

Dikatakan marketing menggunakan video 3X lebih berkesan berbanding gambar. 2020 adalah tahun video. Siapa yang menguasai video, dialah yang berpengaruh

Chatbot Marketing

Apa guna kalau anda ada LIKE berpuluh ribu tapi tak boleh nak convert kepada sales hanya disebabkan anda tak pandai nak engage (berkomunikasi) dengan prospek anda. Bagaimana jika kami katakan anda boleh automasikan komunikasi anda dengan prospek dan pelanggan anda. Paling best, anda dah collect diaorang punya database

Sales Funnel

Ini ibarat sebagai mesin duit anda. Anda hanya akan boleh convert prospek menjadi pelanggan anda jika anda tahu bagaimana CUSTOMER JOURNEY. Bagaimana nak bawa mereka masuk ke dalam kolam anda dan tukar menjadi peminat fanatik anda

Rozita Abd Rahman
@rozita.rahman
Read More
Alhamdulillah tak rugi sedikit pun masa kami suami isteri korbankan pulang dari Kuala Lumpur ke Kuantan dan tinggalkan anak-anak di bawah jagaan orang lain semata-mata nak hadiri kelas eUsahawan di bawah kelolaan Coach Syahril. Sangat berbaloi dan banyak ilmu yang kami perolehi. Sangat tak padan dengan gelaran 'kelas percuma'. Terima kasih coach. Semoga terus berjaya dalam apa yang diusahakan.
Amyjoe Ridzuan
@amyjoe
Read More
Coach yang terbaik dalam memberi tunjuk ajar mengenai online marketing strategi.banyak belajar perkara baru yg selama ni tak berapa nak tau.tengkiu coach
بيب الرحمن‎
@ordinarypeople
Read More
Alhamdulillah ambo dpt ilmu banyok hri ni nga Coach Syahril,skalonyo ambo nero sokmo bljr nga ore lain tp!!! nga Coach Syahril ambo x nero sikit habuk,habuk pun xdok.suko ad lh,doh lh bleh ilmu free ph bleh mkn free pulok tuh. Terima kasih Coach Syahril #CoachSyahrilKemahKeming
Idris Halim
@idris.halim
Read More
Nice sharing Coach, I learned a lot from your session. I like how you highlight the important of 'modal diri' rather than 'modal $'. Yes attitudes are vital to success. I will pray for your success & I hope we can kept doing great 😁. Thanks a lot #eUsahawan
Previous
Next